Email

Írjon nekünk üzenetet!

iroda@zetorvas.hu

Telefonszám

Hívjon minket!

+36 42 401 628

EmailTelefonszám

Keresés

Maschio Unico S 3 váltvaforgatós eke

Maschio Unico S 3 váltvaforgatós eke

cikkszám: WS0054

✔ készleten

Teljesítmény igény: 80 - 100 Le Tagok száma: 3 Gerendely keresztmetszet: 110x110 mm Ekefejenkénti fogásszélesség : 30 - 55 cm

Maschio Unico S 3 váltvaforgatós eke

20220930_144327.jpg (1.71 MB)20220930_144312.jpg (2.41 MB)

ALAPFELSZERELTSÉG

  • Függesztett eke paralelogramma beállító rendszerrel
  • Nyírócsavaros biztonsági rendszer
  • Ekevasak mindegyik kormánylemezen
  • Beforgató lemez
  • Mélységtartó kerék
  • MP1XS kormánylemez

Paralelogrammás felépítésű függesztett eke

A barázdában történő szántásra tervezett UNICO S többféle munkapozíció korrekciós és biztonsági rendszerrel rendelkezik a talaj levegőztetésével, a növényi maradványok elföldelésével és bedolgozásával kapcsolatos feladatok ellátására. A vázkeret és az eketestek közötti hegesztett kötéseket a csavarozás javára eltávolítják, akkor a szilárdság, a megbízhatóság és a stabilitás még jelentős igénybevétel esetén is biztosított. 

Moduláris dizájn

A moduláris kialakítás egy szabványos vázkeretet jelent, amelyen 3, vagy 4 ekefej van, és lehetőség van egy további eketest felkapcsolására egy csavarozott csatlakozólemez segítségével, ami azt jelenti, hogy a felkapcsolás pillanatok alatt elvégezhető. A csatlakoztató fej különböző konfigurációkat tesz lehetővé. A felső függesztési pont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi csatlakoztató fej részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. a fix csatlakozó fejes - konfigurációról másodpercek alatt gyorsan át lehet állni egy oszcillálóra, vagy különböző kategóriájú csatlakozásra és végül meg lehet változtatni az emelő műhez való csatlakozás magasságát a különböző méretű kerekekkel rendelkező traktorokhoz történő csatlakozás elősegítésére.

"SMOOTH SET" vázkeret

Az UNICO S –t a - SMOOTH SET- paralelogrammás beállítási rendszerrel tervezték, ahol a vontatási középpont - és az első ekefej fogásszélesség-beállítási idők optimalizálására és a helyszíni munka pontosságának javítására törekedtek. Ez a rendszer azt jelenti, hogy egyrészt kisebb a terhelés a kereten és a csatlakoztató fejen, másrészt a vontatási középpont és első ekefej fogásszélesség-beállításokat nem befolyásolják a munkaszélesség változtatások.

Egyszerű beállítások

A munkaszélesség mechanikus beállítású, lépcsőzetes (PASSO) egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben elvégezhető.

TECHNIKAI ADATOK
Méretek3+0
Min teljesítmény igény Le80 Le
Max teljesítmény igény Le100 Le
Tagok száma3
Gerenda magasság80 cm
Váz méret110x110 mm
Forgótengely átmérő90 mm
Súly≥ 840 kg

SMOOTH SET - PARALELOGRAMMA VÁZKERET

A - SMOOTH SET - paralelogramma keret egy innovatív beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a vontatási középpont korrigálását a jobb traktorhasználat és a gyors munkaszélesség-beállítás érdekében. Ezenkívül a munkaszélesség a vontatási középpont és az első ekefej fogásszélesség módosulása nélkül módosítható.

 

 

CSERÉLHETŐ CSATLAKOZTATÓ FEJ

A felső csuklópont és a forgócsap az eke szerves részét képező központi ház részét képezik, míg az emelőszemek karimás kialakítású, rögzítő csavaros felfogásúak. Ez az exkluzív funkció lehetővé teszi a konfiguráció gyors megváltoztatását, a fix csatlakoztató fejről az oszcillálóra való váltást, miközben másodpercek alatt át lehet váltani a különböző kategóriájú felkapcsolásokra.

PASSO MECHANIKUS BEÁLLÍTÁS

 

Mechanikus beállítás (PASSO) A munkaszélesség mechanikus beállító rendszere egyszerű és robusztus, 5 csavaros beállítási lehetőséggel a legmegfelelőbb beállítás a néhány lépésben történő beállításához.

 

NYÍRÓCSAVAROS MECHANIKUS BIZTONSÁGI RENDSZER

 

A klasszikus csavaros megoldás egyszerű és megbízható, ajánlott alkalmi kövekkel vagy akadályokkal rendelkező területekre. A töréspont elérésekor a csavar elszakad, a test felemelkedik és megakadályozza a gép károsodását. A csavar cseréje nagyon egyszerű és gyors, még a terepen is.

Plough Range.jpg (2.82 MB)

Csapatunk

 

Garai Róbert - Regionális értékesítési vezető
Garai Róbert
Regionális értékesítési vezető
+36304664936
Vas Nóra - Marketing vezető
Vas Nóra
Marketing vezető
+36704153921
Ifj. Vas Ottó - Ügyvezető
Ifj. Vas Ottó
Ügyvezető
+36302577710
Vas Ottó - Alapító
Vas Ottó
Alapító
Vas Veronika - Oktatási vezető
Vas Veronika
Oktatási vezető
+36309151805
Borsné Kitti - Irodavezető
Borsné Kitti
Irodavezető
+36704153919
Albók Ákos - Alkatrész és szerviz vezető
Albók Ákos
Alkatrész és szerviz vezető
+36306352739
Nagy István - Műszaki vezető
Nagy István
Műszaki vezető
+36704086289

Kérjen ajánlatot most!

Töltse ki a mezőket és küldje el kéréseit.